fbpx
Skip to main content

Cele mai frumoase idei de folosire a culisantelor!


Azi, oamenii sunt fascinați de amenajarea si decorarea caselor cu soluții moderne, dar functionale. Prin urmare, arhitectii și constructorii propun din ce in ce mai mult, suprafete vitrate mari pentru a oferi casei o priveliste exterioara deosebita, dar și pentru pătrunderea luminii naturale in cantitate cat mai mare. 

 

Decorarea locuintelor, în această eră modernă nu este deloc o sarcină usoara - deoarece trebuie să fie intr-o nota estetica unitara, luând în considerare atat durabilitatea cat și confortul. Usile culisante, fie că sunt plasate în dormitor sau în sufragerie, joacă roluri importante în a da casei o notă de spatialitate și a aduce utilitatea. 

 

De ce sa alegem culisante?

Nu există nicio îndoială cu privire la avantajele culisantelor - merita sa privim spre viitor si sa descoperim cum culisantele vin cu un set de avantaje.

 

Acestea sunt capabile să ne ofere multa lumina naturala, sa ne conecteze casa cu lumea exterioară și cu frumusețea naturii. Tot mai multi aleg suprafete vitrate mari, fie ca sunt din profil de aluminiu sau PVC.

Culisanta in sufrageria ta

Aceasta poate acoperi tot peretele. Facand astfel, vei descoperi ca nu mai este nevoie sa insisti pe munca de decorare a interiorului casei. Iti doresti sa contrastezi cu frumusețea naturala, plina de culori din exterior, nu-i asa?

Plasand chiar aici o culisanta mare, mai ales într-un spatiu mic, vei permite luminii naturale sa patrunda din belsug in casa și să facă locul să pară mai deschis și mai spațios. Exista o multime de usi glisante disponibile, cu suprafete vitrate enorme si cu o functionare fara repros - ce mod mai bun de a te bucura de privelistea orasului sau calmul naturii? In plus, ajungi repede in curte sau pe terasa.

Culisanta in dormitorul tau

Culisantele pot fi folosite si pentru un flux de energie, iar privelistile cu arbori sau copaci ziua, iar cerul instelat seara, completează designul interior și creează dormitoare ideale pentru relaxare. Nu trebuie să iti faci griji cu privire la stilurile de decorare a interiorului, deoarece priveliștea verde și vitrajul mare a culisantei adaugă o nota chic întregii camere, facand dormitorul sa se simtă mai confortabil și mai mare.

Alege suprafete mari de sticlă și încearca să amenajezi interioarele cu plante sau culori verzi naturale. Foloseste și culori închise pentru a transforma încăperile mari și mici în spații de locuit voluminoase, aerisite și calde. De asemenea, in functie de amplasarea casei, aceste culisante pot sa ofere o vedere panoramică care sa schimbe întregul aspect al camerei și ambianța acesteia.

Culisanta chiar langa fotoliul sau canapeaua ta

O culisanta mare care se deschide din zona de relaxare, catre grădină, este un moment de vis. Poti avea propriul living de poveste, doar privind prin sticla mare a culisantei. Acest lucru nu se va adăuga doar la luxul casei, dar va crea si ambianța perfectă pentru a petrece seara cu cei dragi, intr-un mod aparte.

 

Adauga un fotoliu comod sau o canapea lângă culisanta si te vei umple de pace privind viata din afara casei. Locul va parea mai luminos și mai frumos, deoarece vitrajul mare din podea până în tavan oferă priveliști uimitoare.

 

Alegerea culisantei tale

 

Una dintre propunerile Helios in materie de culisante este Select 76 - culisanta de inalta calitate ce aduce confort si rafinament. Suprafetele vitrate mari, castigul de spatiu, posibilitatile numeroase de design, sistemul de culisare modern fac din aceasta glisanta o alegere fireasca atat pentru terase sau veranda cat si pentru spatii comerciale. Profilul german din care este fabricata ofera o intreaga noua gama de optiuni constructive cu proprietati tehnice remarcabile.

Select 76 atinge cel mai bun coeficient de izolare termica din clasa sa iar sistemul de culisare modern cu “Soft Close” completeaza natural performanta acestui produs.

 

Potriveste culorile cu privelistea de afara pentru a face locul mai placut, in orice moment al zilei. Alege culori naturale, imitatie de lemn (ex. stejar, nuc, mahon, pin, mooreiche, winchester, etc.) daca peisajul din afara casei tale iti ofera privelisti cu copaci, flori, campii, munti. In caz ca nu ai aceste elemente naturale, poti opta pentru o paleta monocroma de culori precum gri antracit, negru, aluminiu, crem etc.

 

Poti opta insa si pentru alte variante de culisante, mai roduste sau din aluminiu, pe care le regasesti in site ferestrehelios.ro.

 

Descopera la HELIOS un plus de inspirație pentru spatiul tau si cere acum o oferta pentru culisa nta dorita!