parteneriat ferestre si usi termoizolante 

Parteneriat pentru succes!

Tu proiectezi, noi producem

Lucrezi in constructii sau afaceri imobiliare? Esti arhitect sau designer de interioare? Vrei sa devii distribuitor al unor produse de cea mai buna calitate? HELIOS iti va fi un furnizor de incredere chiar si pentru cele mai exigente si inovatoare proiecte.

Poti alege dintr-o diversitate de dimensiuni, forme, culori, moduri de deschidere, materiale, combinatiile cele mai potrivite proiectelor tale!

Ferestrele si usile termoizolante HELIOS sunt certificate Greenline si beneficiaza de marcajul calitativ CE. Paletarul contine o varietate de culori cu infoliere pe ambele parti sau pe o parte. Feroneria Roto are o durabilitate de exceptie, iar punctele de inchidere plasate pe cele 4 laturi ale ferestrei realizeaza o etanseizare perfecta, precum si o siguranta sporita. Pachetul termoizolant de sticla Guardian sau Saint Gobain asigura cel mai bun coeficient de izolare termica si fonica, pentru confort ambiental si liniste.

In plus, HELIOS ofera gratuit pregatire de specialitate pentru agentii sai de vanzari si suport permanent pentru dezvoltarea activitatii comerciale a retelei!

cerere oferta, asistenta gratuita ferestre si usi termoizolante

SOLICITARE PARTENERIAT

Campurile marcate * sunt obligatorii.

Domeniul de activitate

Nume*

Email*

Telefon*

Adresa / Localitate / Judet

Mesaj (activitate, interese, proiecte dezvoltate, date personale)

Adauga fisier (doc, pdf, png, jpg, gif, doc):

FILTRU ANTISPAM - Raspunde la intrebare (fara diacritice):